Motosiklet festivalinde redline tartışması: 1 ölü, 1 yaralı

Tokat’ta düzenlenen motosiklet festivalinde 'redline' tartışması çıktı. Tartışmada 2 kişi tabanca ile vuruldu. 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 08:19
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 08:29
Motosiklet festivalinde redline tartışması: 1 ölü, 1 yaralı
DHA
Kaynak DHA

Tokat'taki motosiklet festivalinde silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen motosiklet festivalinde, gürültü nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Kürşat Elitaş hayatını kaybederken, Ahmet Kuvan ise yaralandı.

Gürültü tartışması büyüdü

Olay, saat 22.00 sıralarında Turhal ilçesinde düzenlenen motosiklet festivalinin kapanış etkinliğinde yaşandı. İddiaya göre, motosikletini ‘redline’ olarak bilinen devir kesiciye sokarak yüksek ses çıkaran Osman İşeri, çevresindekilerin tepkisini topladı. Gürültüye tepki gösteren Kürşat Elitaş ile Osman İşeri arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü.

Silahla vurdu

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Osman İşeri, yanında bulunan tabanca ile Kürşat Elitaş ve Ahmet Kuvan’a ateş etti. Olayın ardından çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Turhal Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Elitaş hayatını kaybetti

Başından vurulan Kürşat Elitaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Ahmet Kuvan’ın hastanedeki tedavisi ise devam ediyor. Olay sonrası polis ekipleri, silahlı saldırgan Osman İşeri’yi gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor

Turhal Motosiklet Kulübü’nün etkinliğinde yaşanan silahlı saldırıya ilişkin polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın devam ettiği ve olayın tüm detaylarının incelendiği bildirildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa