Başakşehir'de kuru temizlemeciye silahlı saldırı!

İstanbul ili Başakşehir ilçesinde kar maskeli bir kişi tarafından kuru temizlemeci dükkanına kurşun yağdırdı. Serhat Özkurt 5 kurşunla yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 08:42
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 08:48
Başakşehir'de kuru temizlemeciye silahlı saldırı!
DHA
Kaynak DHA

Başakşehir'de kuru temizleme işletmecisine silahlı saldırı

Başakşehir'de kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan kuru temizleme işletmecisi Serhat Özkurt, vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralandı. Özkurt hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olay yeri ve saldırının detayları

Olay, saat 21.00 sıralarında Başakşehir Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 5. Cadde üzerinde meydana geldi. Serhat Özkurt, arkadaşlarıyla iş yerinin önünde oturduğu sırada kar maskeli bir saldırgan tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda Özkurt’un vücuduna 5 kurşun isabet etti.

Polis ve sağlık ekipleri hızlıca müdahale etti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak iş yerinde incelemeler yaptı. Sağlık ekipleri ise ağır yaralanan Serhat Özkurt'a ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra, ambulansla hastaneye kaldırdı.

Özkurt’un durumu kritik

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Serhat Özkurt’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak amacıyla çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa