Pendik’te yumruklu tekmeli sinyal kavgası kamerada!

İstanbul ili Pendik ilçesinde iki şoför arasında “sinyal verme” kavgası yaşandı. Sürücülerden biri diğerini araçtan aşağı çekip darp etti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 09:19
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 09:54
DHA
Kaynak DHA

Pendik'te sinyal tartışması kavgaya dönüştü

İstanbul Pendik'te trafikte yaşanan sinyal tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. İki sürücü arasında başlayan sözlü tartışma, fiziksel müdahaleye kadar ilerledi ve olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tartışma şiddetli kavgaya dönüştü

Olay, dün akşam saatlerinde Pendik Yenişehir Mahallesi Orkide Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, iki araç sürücüsü arasında sinyal verme sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sürücülerden biri, diğerini aracından zorla çekip yere düşürdü ve tekmelemeye başladı.

Saldırgan durdurulamadı

Yere düşen sürücüyü yerde de darp eden saldırgan, çevredekilerin müdahalesine rağmen öfkesini sürdürdü. Bu sırada araçlardan biri kaymaya başlayınca başka bir kişi aracı durdurarak kazayı önledi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, kavgayı ayırmaya çalışsa da saldırgan sürücü yumruk ve tekmelerine devam etti.

Olay anı cep telefonu kamerasında

Yaşanan kavga sırasında yere düşen sürücü, aldığı darbelerle bir kez daha yere yığıldı. Olay anları, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi. Kavgaya karışan sürücüler olay sonrası bölgeden uzaklaştı.

Olayla ilgili polis ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa