Bülent Ersoy, Ahu Tuğba'nın cenazesine gitmedi! Nedeni aldatma mı?

Bülent Ersoy'un Ağu Tuğba'nın cenazesine katılmadığı fark edildi. Ahu Tuğba, daha önce "eşinin kendisini Bülent Ersoy ile aldattığını" öne sürmüştü.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 09:55
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 10:35
Bülent Ersoy, Ahu Tuğba'nın cenazesine gitmedi! Nedeni aldatma mı?
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamını yitiren Ahu Tuğba için İstanbul'da bulunan Atlas Sineması'nda bir veda töreni gerçekleştirildi. 1 Eylül günü vefat eden Tuğba'nın vasiyeti doğrultusunda cenazesi Türkiye'ye getirildi ve Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye katılan gazeteci Olcay Ünal Sert, geçmişte gündeme gelen bir konuyu yeniden dile getirdi. Sert'e yıllar önce Ahu Tuğba'nın, "eşini Bülent Ersoy ile yakaladığını" anlattığı bir röportaja dair sorular soruldu.

Sert'e son yaptığı röportajda Bülent Ersoy ile ilgili bir durum olduğu hatırlatılarak ikilinin barışıp barışmadığı soruldu. Sert ise şu yanıtı verdi:

Ne olmuştu?

Bir dönem Ahu Tuğba'nın Bülent Ersoy ile ilgili ortaya attığı iddialar gündemi kasıp kavurmuştu. Evliyken eşinin kendisini Bülent Ersoy ile aldattığını iddia eden Ahu Tuğba, söz konusu ismin o dönem henüz cinsiyet değiştirmemiş olduğunu da öne sürmüştü.

Ersoy ise iddiaları kesin bir dille reddetmişti. Söz konusu iddiaların doğru olmadığını belirten Ersoy, şunu da dile getirmişti:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa