Nagihan Karadere'den "Survivor 2025'e katılacak" iddialarına yanıt!

Milli atlet Nagihan Karadere'nin gelecek sezon da Survivor'a katılacağı iddia edildi. Karadere'den söz konusu iddialara yanıt geldi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 10:54
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 11:42
Nagihan Karadere'den ''Survivor 2025'e katılacak'' iddialarına yanıt!
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Daha önce katıldığı tüm Survivor sezonlarında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli atlet Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024'te önemli bir sakatlık geçirmişti. Karadere, bu nedenle uzun bir süre oyunlara dahil olamamış ve tedavi görmüştü. Hırsı ve azmi ile bilinen Karadere, yarışmaya devam etmiş ancak çıktığı eleme oyunu sonucunda Survivor All Star 2024'e veda etmişti.

Son olarak Karadere'nin Survivor 2025'e katılacağına dair birtakım iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından Karadere'ye hayranlarından birçok mesaj geldiği öğrenildi. Karadere, bu iddiaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Mesaj kutusuna birçok mesaj geldiğini dile getiren Karadere, spor yaptığını ve hayranlarının heyecanlandığını dile getirdi. Karadere, hayranlarının heveslerini kursaklarında bırakmak istemediğini ancak fizik tedavi olduğunu ve güçlendirme yaptığını söyledi.

Karadere, güçlendirme yapabilmesi için antrenman yapması gerektiğini, "gezip tozarak bacak güçlendirmenin mümkün olmadığını" belirtti. Çok güç kaybettiğini ancak dizinin eski haline gelmek üzere olduğunu aktaran Karadere, oldukça fazla güçlendiğini de kaydetti.

"İyileşince haber vereceğim" 

Karadere, hayranlarına baskı yapmamaları için çağrıda bulunarak iyileşmesi durumunda müjdeyi vereceğini ifade etti. Şu anda toparlanma sürecinde olduğunu dile getiren Karadere, daha önce iki bacağı arasında önemli ölçüde bir güç kaybı olduğunu hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa