THY seferleri grev nedeniyle ertelendi

THY (Türk Hava Yolları)'nin planlanmış Brüksel uçuşları, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki havalimanı çalışanlarının greve gitmesi sebebiyle iptal oldu.

AA
Kaynak AA-DHA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 13:13
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 13:21
THY seferleri grev nedeniyle ertelendi
AA
Kaynak AA-DHA

Brüksel'de grev, THY seferlerini iptal ettirdi

Belçika’nın başkenti Brüksel’de havalimanı çalışanlarının yapacağı grev, THY (Türk Hava Yolları) planlanan uçuşlarını iptal etmesine neden oldu. 1 Ekim'deki iş bırakma eylemi, güvenlik, bagaj ve pist görevlilerini kapsıyor.

Grev nedeniyle uçuşlar iptal edildi

Brüksel Havalimanı'nda görev yapan çalışanlar, 1 Ekim’de grev yapacaklarını duyurdu. Bu gelişme üzerine THY, Brüksel’e yönelik bazı seferleri karşılıklı olarak iptal etti. THY (Türk Hava Yolları) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, grev nedeniyle 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde Brüksel’e yapılacak uçuşlar durduruldu.

İptal edilen seferler listesi açıklandı

THY tarafından iptal edilen seferler arasında 30 Eylül’deki TK-1941 İstanbul-Brüksel uçuşu ile 1 Ekim’deki TK-1942 Brüksel-İstanbul, TK-1937 İstanbul-Brüksel, TK-1938 Brüksel-İstanbul, TK-1939 İstanbul-Brüksel, TK-1940 Brüksel-İstanbul, TK-1943 İstanbul-Brüksel ve TK-1944 Brüksel-İstanbul uçuşları yer alıyor.

Yolculara uyarı

Havayolu şirketi, yolcularına iptal edilen seferler konusunda bilgilendirme yaptı ve alternatif uçuşlar için irtibat kurulmasını tavsiye etti. Grevin, Brüksel Havalimanı'ndaki operasyonları ciddi şekilde etkileyebileceği vurgulandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa