Vodafone müşterilerine müjde! Yapay zeka destekli ev interneti geldi

Vodafone tarafından yapay zeka destekli olan "Vodafone Ev İnterneti" hizmetinin kullanıma sunulduğu bildirildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 13:37
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 14:29
Vodafone müşterilerine müjde! Yapay zeka destekli ev interneti geldi
AA
Kaynak AA

Vodafone, yapay zeka destekli yeni Vodafone Ev İnterneti hizmetini devreye sokarak müşterilerine gelişmiş teknolojik çözümler sunmayı hedeflediğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre; bu yeni hizmet, başvurudan kurulum aşamasına, arıza çözümünden internet bağlantısının kesintisiz sağlanmasına kadar her adımda kullanıcılarına kapsamlı bir destek sunmayı amaçlıyor.

Yeni hizmet kapsamında Wi-Fi 6 modem teknolojisi kullanılarak evdeki internet bağlantısı, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre optimize ediliyor. Kurulum sırasında uzman ekipler, evin en uygun noktasını belirleyerek modem kurulumunu gerçekleştiriyor ve bağlantı kalitesini gösteren bir performans belgesi sunuyor.

Bağlantı kesintisi olduğu zaman faturalandırma duruyor

Bağlantı kesintileri yaşandığında ise Vodafone, mobil faturalı müşterilerine 48 saat boyunca geçerli 10 GB mobil internet desteği sağlıyor. Vodafone'un dijital asistanı olarak bilinen TOBi, internet bağlantısını kesintisiz olarak takip edip performans iyileştirmeleri yapıyor. TOBi, aynı zamanda bağlantı problemlerinin ortaya çıkması halinde müşterilere çözüm önerileri sunuyor.

Vodafone, bağlantı kesintisi yaşanması durumunda faturalandırmayı durduruyor ve kullanıcıların kesintisiz internet hizmetinden faydalanmaları için 48 saatlik mobil internet desteği sağlıyor. Müşteriler, TOBi’ye başvurarak bu konuda destek talep edebiliyor.

Ayrıca, farklı altyapı sağlayıcılarından Vodafone Ev İnterneti’ne geçiş yapan müşterilere 1000 lira cayma bedeli desteği ve 10 GB mobil internet hediyesi sunuluyor.

"Yüksek hızda, kesintisiz bağlantı sağlayacağız"

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, genişbant internet pazarının hızla büyüdüğünü vurgulayarak, 2008'de yaklaşık 6 milyon olan genişbant abone sayısının 2024'ün ilk çeyreğinde 94,2 milyona ulaştığını belirtti. 

Şahin, Vodafone olarak bu hızla gelişen pazarda fiber altyapı ile sabit genişbant hizmetinde fark yaratmaya devam edeceklerini ve müşterilerine yüksek hızda, kesintisiz bağlantı sağlayacaklarını ifade etti. 

Fiber internetin bağlantı kalitesi açısından en iyi seçenek olduğunu kaydeden Şahin, BTK verilerine göre fiber hizmet alan abonelerin pazar payının yüzde 35,3’e ulaştığını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa