Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşamıştı! Cansu Taşkın'dan gönderme...

Bir dönem Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşayan Cansu Taşkın'dan usta oyuncuya gönderme geldi. Taşkın, "Erdoğan'ın aşkına sahip çıkmadığını" ima etti.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 14:44
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 15:44
Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşamıştı! Cansu Taşkın'dan gönderme...
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Manken Cansu Taşkın, daha önce Yılmaz Erdoğan ile yaşadığı ilişkiyi doğrulamıştı. Cansu Taşkın, bir röportaj sırasında konuya dair çıkan haberlerin doğru olduğunu söylemişti. Cansu Taşkın tarafından yapılan açıklama sonrası söz konusu ismin kardeşi Elif Vurgun, ikilinin fotoğraflarını sosyal medya platformlarında paylaşmıştı.

Bu fotoğrafların Yılmaz Erdoğan’ın bilgisi olmadan çekildiği ve usta oyuncunun izni alınmadan sosyal medya üzerinden yayımlandığı iddia edilmişti. Fakat Cansu Taşkın, bu iddiaları kabul etmemiş ve fotoğrafların izinsiz paylaşıldığı yönündeki iddialara karşı çıkmıştı.

Yılmaz Erdoğan, fotoğrafların yayılmasının ardından sessizliğini bozarak kısa bir açıklama yapmış ve şunları söylemişti:

Cansu Taşkın, ilişkisinin kısa süreli bir ilişki gibi yansıtılmasına karşı çıkmıştı. Taşkın, iki günlük bir ilişki yaşamış gibi yansıtıldığını ancak hiçbir zaman öyle bir insan olmadığını dile getirmişti.

"Elinden tutup sahiplenmeli"

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularına yanıt veren Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'a gönderme yaparak şu ifadeleri kullandı:

Son dönemde adından söz ettiren "İnci Taneleri" dizisinin senaryosunu ilk okuyanlardan biri olduğunu belirten Cansu Taşkın, şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa