Brezilya’da uyuşturucu köpeği gündem oldu!

Brezilya’da uyuşturucu operasyonu sonrası, yakaladığı uyuşturucunun önünde "gülen" narkotik köpeği sosyal medyada ilgi odağı oldu.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 15:27
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 15:36
MP
Mevlüt Peker Editör

Brezilya'da 19. Askeri Polis Taburu (19 BPM) tarafından gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda görev alan narkotik köpeği, yakaladığı uyuşturucunun önünde verdiği pozla sosyal medyada büyük ilgi gördü. "Hassas burun" olarak adlandırılan uyuşturucu arama köpeğinin yakaladığı uyuşturucuların önünde gülümserken verdiği poz, izleyenleri hem güldürdü hem de şaşırttı.

Sosyal medya köpeğin pozunu konuştu

Uyuşturucu maddeleri bulan köpeğin, insanı andıran tatlı bir gülümsemeyle poz verdiği görüntülerin ardından sosyal medyada birçok kullanıcı, köpeğin şaşkın ve mutlu ifadesine esprili yorumlar yaptı. Bir kullanıcı, “Keşke koklarken miktarı fazla kaçırmasaydı” şeklinde yorum yaparken, başka bir kullanıcı ise "O surat ne öyle" diyerek köpeğin komik bakışlarını öne çıkardı.

Narkotik operasyonlarının vazgeçilmez kahramanları

Köpekli narkotik ekipleri, Brezilya'da sık sık uyuşturucu operasyonlarında kullanılıyor. Bu "hassas burunlar", başarıları kadar sevimlilikleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle Brezilya'da bu tarz pozlar, operasyonların ardındaki ciddi çalışmayı yumuşatırken, sosyal medyada viral olabiliyor.

Bu sevimli köpeğin sosyal medyada bu kadar ilgi çekmesi, operasyonların sert yanına biraz neşe katmış gibi görünüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa