Bir dizi daha reyting kurbanı olabilir! Kötü Kan final mi yapacak?

Cuma akşamları izleyicisi ile buluşan Kötü Kan dizisinin, beklentinin altında kalan reytingleri nedeniyle final yapabileceği konuşuluyor.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 16:38
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 17:08
Bir dizi daha reyting kurbanı olabilir! Kötü Kan final mi yapacak?
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Sezonun yeni dizilerinden biri olan Kötü Kan dizisi için alınan final kararı, dizinin izleyicilerini hayal kırıklığına uğrattı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NOW TV’de yayınlanan ve dört bölümdür ekranda olan Kötü Kan dizisi, düşük reytingler sebebiyle final kararı ihtimali ile karşı karşıya kaldı. Her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşan dizinin reyting performansına dair ayrıntılar ve final kararına ilişkin bilgiler haberimizde yer alıyor.

NTC Medya imzasını taşıyan Kötü Kan, dün yayınlanan dördüncü bölümü ile tüm izleyici gruplarında 2.34, AB grubunda 1.63 ve ABC1 grubunda 2.89 reyting elde etti. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan dizi, söz konusu düşük sonuçların ardından final kararıyla gündeme geldi.

M. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Damla Sönmez, Ertan Saban, Zafer Algöz, Levent Ülgen ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Kötü Kan, önümüzdeki hafta yayınlanacak beşinci bölümünde de izleyici sayısının artmaması durumunda altıncı ya da yedinci bölümüyle izleyicisine veda edecek.

Yerine Gizli Bahçe dizisi gelebilir

Kötü Kan'ın final yapması halinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Gizli Bahçe dizisinin, cuma günleri yayınlanmak üzere planlandığı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa