Murat Boz'dan çok konuşulacak evlilik açıklaması!

Ünlü şarkıcı Murat Boz, evliliğe karşı olmadığını ancak birlikte ömür geçirebileceği insanı bulamadığı sürece evlenmeyi düşünmediğini söyledi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 17:21
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 17:51
Murat Boz'dan çok konuşulacak evlilik açıklaması!
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde önceki akşam konser veren Murat Boz, evlilik konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, sahne öncesi yaptığı açıklamalarda, evliliğe karşı olmadığını ancak bu işin istemekle olmadığını söyledi.

Boz, birlikte ömür geçireceği insanı bulamadığı sürece evlenmeyi düşünmediğini belirterek beraber vakit geçirip arkadaş olabileceği bir insanla çocuk yapmanın daha mantıklı olduğunu dile getirdi. Kısmetini henüz bulamadığını söyleyen Boz, "Bulacağız inşallah." demeyi de ihmal etmedi.

"Single yapmak mantıklı"

Popüler şarkıcı, ekonomik koşullar nedeniyle single yapmanın daha makul olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

Dans performansları nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere de değinen Boz, şunları söyledi:

"Annem olmasaydı müzisyen olmazdım"

Boz, annesi Ayşe Nedret Boz sayesinde müzik kariyerine başladığına dikkat çekerek, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde performansını izleyen annesinin yanına giderek hem elini öptü hem de ona sarıldı. Annesinin kendisini bir şarkı ile keşfettiğini belirten Boz, şunları dile getirdi:

Boz'un konserine katılanlar arasında Oğulcan Engin-İlayda Alişan çiftinin yanı sıra Berk Atan, Gökhan Türkmen, Buse Varol, Berkay, İbrahim Büyükak, Sarp Akkaya ve Ezgi Mola gibi ünlü isimler de vardı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa