Ankara'da pes dedirten ilan! Balkonu 22.750 TL'den kiraya verdiler

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir balkonun 22.750 TL'den kiraya verilmesi ve hatta memur kefil şartı aranması, ilanı görenleri şaşkınlığa uğrattı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 17:43
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 00:13
Ankara'da pes dedirten ilan! Balkonu 22.750 TL'den kiraya verdiler
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde verilen bir kiralık ilanı görenleri adeta şaşkınlığa uğrattı. Söz konusu ilanda 22 m² büyüklüğe sahip olan bir balkonun 1+0 daire olarak kiraya verildiği görüldü. 

Balkonun 22.750 TL'den kiraya verilmesi ise pes dedirtti. Burayı kiralamak isteyenlerden 25.000 TL depozito ücretinin yanı sıra memur kefil de talep edildi.

İlanın açıklama bölümünde daire olarak nitelendirilen "balkon"un Bağlıca Mahallesi'nde bulunduğu belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

Dairenin Başkent Üniversitesi ana kampüsüne 1 kilometre mesafede olduğu ve hemen yakınındaki duraktan kampüse otobüs seferlerinin düzenlendiği kaydedilen açıklamada, dairenin bu bakımdan her türlü ihtiyacı vasıta olmaksızın kolay bir şekilde halletme imkanı sunduğu aktarıldı.

Burayı kiralamak isteyenlere 25.000 TL depozito ücreti ve memur kefil şartı koşulması ise dikkatlerden kaçmadı.

Söz konusu ilan, sosyal medya platformlarında önemli ölçüde tepki çekti. Balkonun daire olarak kiraya verilmesi ve bunun için yüksek miktarda ücret talep edilmesi akıllara durgunluk verdi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa