Erdoğan'dan İstanbul mesajı: Sporun başkenti olacak

Basketbol Gelişim Merkezi'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul, sporun başkentlerinden biri olacak." dedi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 17:57
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 18:29
Erdoğan'dan İstanbul mesajı: Sporun başkenti olacak
Hakan Öksüz Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşa edilen Basketbol Gelişim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Erdoğan, merkezin İstanbul'un dünya spor sahnesinde hak ettiği konuma ulaşması adına atılan en önemli adımlardan biri olduğunu vurguladı.

"Türk basketboluna yetenek kazandıracak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada sadece modern bir spor kompleksinin değil, aynı zamanda Türk basketboluna yeni yetenekler kazandıracak bir merkez inşa ettiklerini söyledi. 

Erdoğan, "İstanbul'umuzun tarih, kültür ve sanatın yanı sıra sporun da başkentlerinden biri olacağını düşünüyorum." diyerek Basketbol Gelişim Merkezi'nin önemine dikkat çekti.

Salonun kapasitesi ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merkezin kapasitesi hakkında da bilgiler verdi. Ana salonun 10 bin kişilik olduğunu vurgulayan Erdoğan, maç ve antrenman salonunun bin kişi alabileceğini belirtti. Erdoğan, Basketbol Gelişim Merkezi'nin altyapı salonlarının 3 adet 500 kişilik olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa