Bol gollü maçta Trabzonspor, Konyaspor'u 3-2 yendi

Sahasında ağırladığı Konyaspor'u 3-2 yenen Trabzonspor, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini aldı. Sakatlanan Ozan Tufan, sahadan sedyeyle ayrıldı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 18:59
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 19:22
Bol gollü maçta Trabzonspor, Konyaspor'u 3-2 yendi
Hakan Öksüz Editör

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u ağırladı. Bordo-mavililer, yeni transfer Simon Banza'nın etkili performansıyla sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Gol perdesini Visca açtı

Karşılaşmanın 16. dakikasında Edin Visca'nın golüyle Trabzonspor 1-0 öne geçti. Konyaspor, 24. dakikada Adil Demirbağ'ın attığı golle skoru eşitledi. 

Simon Banza attı, Trabzonspor devreye üstün girdi

Bordo-mavili ekip, ilk yarının uzatma dakikalarında Simon Banza'nın penaltıdan kaydettiği golle yeniden üstünlüğü ele geçirdi ve devreye 2-1 önde girdi. 

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Trabzonspor, 54. dakikada Banza'nın ikinci golüyle farkı ikiye çıkardı. 

Keyta'nın golü yetmedi

Konyaspor, 89. dakikada Hamidou Keyta ile farkı bire indirse de maç 3-2 Trabzonspor'un galibiyetiyle sona erdi.

Şenol Güneş ile ilk galibiyet

Şenol Güneş'in yönetimindeki bordo-mavililer, 127 gün aradan sonra Süper Lig'de galip geldi. Daha önce oynadığı 5 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti. Konyaspor ise 8 puanda kaldı.

Ozan Tufan sahadan sedyeyle ayrıldı

Karşılaşmanın 36. dakikasında Trabzonsporlu Ozan Tufan talihsiz bir sakatlık geçirdi. Ozan, sedye ile saha kenarına alındı. 

Kulüp doktorları tarafından yapılan açıklamada, sakatlığın darbeye bağlı olmadığı ve bilek burkulması nedeniyle meydana geldiği belirtildi. Ozan Tufan'ın yerine Muhammed Cham oyuna alındı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa