Mansur Yavaş'tan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Ankara'da düzenlenen bir festivale katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda açıklama yaptı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 00:10
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 00:40
Mansur Yavaş'tan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması
Hakan Öksüz Editör

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde düzenlenen 27. Uluslararası Beypazarı Festivali'ne katıldı. 

Son aylarda adı cumhurbaşkanı adaylığı ile anılan Yavaş, festival kapsamında gerçekleştirilen konser öncesinde yaptığı konuşmada, Beypazarı'nda gerçekleştirdiği başarılı projelerin kendisini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na taşıdığını vurguladı.

"Mansur Yavaş belediyeciliği literatüre girdi"

2019 yılında başkanlığa seçildiğini hatırlatan Yavaş, "Belediyecilik anlayışımız, Türkiye genelinde örnek gösteriliyor. 'Mansur Yavaş belediyeciliği' artık literatüre girmiş durumda. İlk başta 3 belediyemiz vardı, şimdi bu sayı 16'ya yükseldi. Ayrıca 4 ilçede rakibimizden daha fazla oy aldık, bu da belediyeciliğimizin geniş bir kabul gördüğünü gösteriyor." dedi.

"Ankara'nın her ilçesi özel değerlere sahip"

Ankara'nın her bir ilçesinin kendine özgü değerleri olduğunun farkında olduklarını ifade eden Yavaş, "Belediye başkanlarımızla birlikte el ele vererek, Ankara’yı Atatürk'ün bize miras bıraktığı şekilde kalkındırmayı ve dünya başkentleriyle yarışır bir hale getirmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu. 

Yavaş, bu hedefi belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleştireceklerine olan inancını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı adaylığı yanıtı: "Partim aday gösterirse..."

Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığı hakkında şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa