Çöp eve dönüştürdüğü dairede cansız bedeni bulundu

Eskişehir'de meydana gelen olayda bir kişinin çöp eve dönüştürdüğü dairede cansız bedeni bulundu... Olayla ilgili soruşturma sürüyor...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 04:21
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 04:21
Çöp eve dönüştürdüğü dairede cansız bedeni bulundu
AY
Arif Yücel Editör

Eskişehir’de bir apartman dairesinden gelen kötü kokular üzerine polis ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine eve giren ekipler, 55 yaşındaki Bülent Tanrıgüzey'in cansız bedenini buldu. Çöplerle dolu olan dairenin temizlenmesi için belediye ekipleri çalışma başlattı.

Olay, Odunpazarı ilçesi Dikilitaş Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın giriş katında yaşandı. Yalnız yaşayan Bülent Tanrıgüzey’in dairesinden yayılan rahatsız edici kokular üzerine bina sakinleri durumu polise bildirdi.

Tanrıgüzey'e ulaşamayan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdi. Evin içinde, Tanrıgüzey'in cansız bedenine ulaşıldı ve dairenin çöplerle dolu olduğu tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tanrıgüzey’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Çöplerle dolu olan dairenin temizlenmesi ve ilaçlanması için belediye ekiplerinin harekete geçtiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa