Malatya'daki kazada 5'i asker 8 kişi yaralandı

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında askeri araç ile otomobilin çarpışması sonucu 5'i asker olmak üzere 8 kişi yaralandı...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 05:00
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 05:00
Malatya'daki kazada 5'i asker 8 kişi yaralandı
AY
Arif Yücel Editör

Malatya'da askeri araç ile bir otomobilin çarpıştığı kazada 5'i asker olmak üzere 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası trafiğe kapanan Malatya-Sivas karayolu, araçların kaldırılmasıyla kontrollü şekilde yeniden açıldı.

Kaza, saat 22.30 civarında Malatya-Sivas karayolunun Kendirli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüleri henüz belirlenemeyen 44 JAA 219 plakalı askeri araç ile 58 AAB 674 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Görevden dönen jandarma personelini taşıyan askeri araçta bulunan 5 asker ve otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale yapılırken, 8 kişi ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Trafiğe kapanan Malatya-Sivas karayolu, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli hemşerilerim, görevden dönen jandarma aracı ile bir sivil aracın çarpışması sonucunda 5’i jandarma personeli olmak üzere 8 kişi yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere ulaştırılarak tedavi altına alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa