Samsun'da alabora olan teknede can pazarı...

Samsun'a alabora olan teknedeki 2 kişiden biri yüzerek kıyıya çıktı, bir kişi ise kayıp... Ekiplerin çalışması sürüyor...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 06:10
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 06:10
Samsun'da alabora olan teknede can pazarı...
AY
Arif Yücel Editör

Samsun’un Bafra ilçesinde balık tutarken alabora olan bir tekneden denize düşen iki kişiden Cengiz Liman (68) yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı, ancak kaybolan Orhan Çorbacı (34) için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Tekne Alabora Oldu, 1 Kişi Kıyıya Ulaştı

Olay, saat 21.00 sıralarında Bafra’nın Fener Mahallesi açıklarında gerçekleşti. İddiaya göre, Cengiz Liman ve Orhan Çorbacı, ‘Liman 55’ adlı tekneleriyle balık tutmak üzere denize açıldı. Fakat denizin dalgalı olması nedeniyle tekne alabora oldu.

Suya düşen iki kişiden Cengiz Liman yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı, ancak Orhan Çorbacı suya düştükten sonra gözden kayboldu.

Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Kıyıya ulaşan Liman, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bunun üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri, itfaiye ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan Cengiz Liman, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Orhan Çorbacı’yı arama çalışmaları denizde ve kıyı çevresinde devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa