Afyonkarahisar'da cinayet ve intihar!

Afyonkarahisar'da 3 çocuk babası şahıs tartıştığı karısını öldürdükten sonra intihar etti... İşte olayın detayları...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 07:10
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 07:10
Afyonkarahisar'da cinayet ve intihar!
AY
Arif Yücel Editör

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde Seydi Aktan, tartıştığı eşi Satı Aktan'ı tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Olay, saat 21.00 sıralarında eski Kacerli Mahallesi'nde meydana geldi.

Tartışma Cinayetle Bitti

Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma sırasında, 3 çocuk sahibi olan Seydi ve Satı Aktan çifti arasında gerginlik büyüdü. Seydi Aktan, tartışma esnasında tüfekle eşine ateş etti. Satı Aktan, kanlar içinde yere yığılırken, Seydi Aktan da kendisine ateş ederek hayatına son verdi.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Seydi ve Satı Aktan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemelerin ardından çiftin cenazeleri, otopsi için Emirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Afyonkarahisar'da Düğünlerde Havaya Ateş Açan 11 Kişi Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde, düğünlerde havaya ateş açarak genel güvenliği tehlikeye atan 11 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Silahlarla Düğün Eğlencesi Tehlikeye Dönüştü

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, nisan ve mayıs aylarında Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyünde düzenlenen düğünlerde havaya ateş açarak halkın güvenliğini tehlikeye sokan 11 kişiyi tespit etti. Şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonlarda, 2'si kurusıkı 4 tabanca, 2'si ruhsatsız 3 av tüfeği, 5 şarjör ve çok sayıda mermi ile fişek ele geçirildi.

Şüpheliler Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı

Operasyonlarda gözaltına alınan 11 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Afyonkarahisar'da, düğünlerde ateşli silah kullanımına yönelik bu tür denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa