18 yaşındaki genç, kız arkadaşı tarafından bıçaklandı

Çorum'da meydana gelen olayda 18 yaşındaki genç, tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklandı. İşte haberin detayları...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 07:50
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 07:50
18 yaşındaki genç, kız arkadaşı tarafından bıçaklandı
AA
Kaynak AA

Çorum'da Kadeş Barış Meydanı'nda yaşanan olayda, 18 yaşındaki Cemil Can A., kız arkadaşı B.Y. (16) tarafından bıçakla yaralandı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü, bunun sonucunda B.Y. elindeki bıçakla Cemil Can A.'yı yaraladı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Hemen Olay Yerine Sevk Edildi

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı genç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

B.Y. Gözaltında

Şüpheli B.Y. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifade işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AFAD baba ve oğlu için harekete geçti

Çorum'un Kargı ilçesinde, motosikletle yaklaşık 60 metre derinlikteki dere yatağına düşen Şaban U. (48) ve babası Aydın U. (72), AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Kavakçay köyü Eski Kavakçay Deresi mevkisinde meydana geldi.

Şaban U.'nun kontrolündeki motosikletin dere yatağına düşmesi sonucu, çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak engebeli arazinin zorlu koşulları nedeniyle ekiplerin ulaşım sağlamakta zorlanması üzerine AFAD’dan yardım istendi.

Bölgeye intikal eden AFAD ekipleri, jandarma ve köylülerin yardımıyla yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından baba ve oğlunu başarılı bir şekilde yukarı çıkardı. Yaralıların ilk müdahalesi sağlık ekiplerince olay yerinde yapıldı ve ardından ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

Hastanede yapılan kontrollerde, baba ve oğlunun kaburgalarında çatlaklar olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa