Hazal Filiz Küçükköse'den Kaan Urgancıoğlu açıklaması!

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda dizisinde birlikte rol aldığı eski rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile ilgili konuştu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 09:23
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 09:53
Hazal Filiz Küçükköse'den Kaan Urgancıoğlu açıklaması!
Ecem Çetin Muhabir

Burak Özçivit, Neslihan Atagül Doğulu ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Kara Sevda dizisi, Star TV'de izleyicisiyle buluştu. 

14 Ekim 2015 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen, 21 Haziran 2017'de 74. bölümüyle final yaparak ekranlara veda eden dizi büyük bir ilgiyle izlendi.

Uluslararası Emmy Ödülü alan ilk Türk dizisi olan Kara Sevda, televizyon tarihinin en unutulmaz dizileri arasına adını yazdırdı. 

Sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken Kara Sevda dizisi oyuncu kadrosu ve unutulmaz karakterleriyle de beğeni topladı. 

Türkiye'de ve dünya çapında yoğun bir izleyici kitlesi elde eden dizide ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 'Zeynep', ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ise 'Emir' karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 

Birlikte kamera karşısına geçen Hazal Filiz Küçükköse ve Kaan Urgancıoğlu uyumlarıyla hayranlarından ve sevenlerinden tam not aldı. 

Sevilen dizi çiftleri arasında yer alan Küçükköse ve Urgancıoğlu , oyunculuk performanslarıyla da beğeni topladı. 

Güzel oyuncu, katıldığı bir programda  Kara Sevda dizisindeki eski rol arkadaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve  aralarındaki ilişkiyi anlattı.

Hazal Filiz Küçükköse, Kaan Urgancıoğlu ile aralarında olan güçlü bağı dizinin bitmesinden sonra fark ettiklerini söyledi. 

Güzel oyuncu, setin ilk gününden itibaren Urgancıoğlu  ile aralarında her zaman belli bir mesafenin olduğunu, konuşamadıklarını ve deneyimlerini paylaşamadıklarını ifade etti.

Arkadaşlıklarının devam ettiğini ifade eden oyuncu, son zamanlarda Kaan Urgancıoğlu'nun fazla çalışmasından ve yeni baba olmasından kaynaklı çok görüşemediklerini ancak sık sık konuştuklarını belirtti. 

"Birbirimizi pek göremiyoruz ama sık sık konuşuyoruz"

Hazal Filiz Küçükköse, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa