İstismar şüphelisinin evini taşladılar, duvarına boyayla yazı yazdılar

Adana’da oto tamirciliği yapan 62 yaşındaki adamın, kiracısının 8 yaşındaki erkek torununa cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 10:06
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 12:31
İstismar şüphelisinin evini taşladılar, duvarına boyayla yazı yazdılar
DHA
Kaynak DHA

Kiracının torununa cinsel istismar şüphesi

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 62 yaşındaki oto tamircisi M.M.'nin, kiracısının 8 yaşındaki torunu E.B.'ye cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Olay, Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki müstakil bir evde 1 Eylül tarihinde gerçekleşti.

Masum bir oyun sırasında yaşanan trajedi

E.B., anneannesi F.C.'nin evinde bulunduğu sırada, sokakta top oynarken topu ev sahibi M.M.'nin balkonuna düştü. M.M.'nin çocuğu çağırması üzerine balkona çıkan E.B.'nin, iddiaya göre cinsel istismara uğradığı ve tehdit edildiği belirtildi.

Geç gelen ifşaat ve ailenin tepkisi

Yaşadığı travmayı bir hafta boyunca saklayan E.B., 8 Eylül'de durumu anneannesi ve babası O.B.'ye anlattı. 36 yaşındaki baba, olayı öğrenince şok oldu ve derhal harekete geçti.

Mahalle sakinlerinin öfkesi ve linç girişimi

Haberin yayılmasıyla öfkelenen mahalle sakinleri, M.M.'nin evine saldırdı. Linç girişiminden polis müdahalesiyle kurtulan şüpheli, hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan M.M., mahkemece tutuklandı.

Toplumsal tepki

Kimliği belirsiz kişiler, M.M.'nin evine zarar verdi. Duvarlarına "çocuk tacizcisi", "daha 8 yaşında", "adalet sağlanacak" gibi yazılar yazıldı ve camlar taşlandı.

Ailenin adalet çağrısı ve psikolojik destek süreci

Baba O.B., oğlunun psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, "Narin ve Sıla kızımıza üzülürken, bu olay başımıza geldi. Şimdi oğlum psikolojik tedavi görüyor. Hak ettiği cezayı kesinlikle almasını istiyoruz" dedi. Ayrıca, şüphelinin eşinin komşulara kira anlaşmazlığından bahsettiğini de ekledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa