Bahar dizisine Nihal Yalçın geliyor!

Show TV'nin sevilen projesi “Bahar”ın kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Sevilen diziye Yalan Dünya ile hafızalara kazınan Nihal Yalçın dahil oluyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 10:10
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 10:25
Bahar dizisine Nihal Yalçın geliyor!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine, geçtiğimiz sezonun popüler projelerinden birisi olan ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' salı akşamları ekrana geliyor. 

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya,  Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolünde yer aldığı dizi, geçtiğimiz salı akşamı ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. 

Başladığı günden beri milyonları ekrana kilitleyen, sahneleriyle adından söz ettiren Bahar dizisi yeni sezonuyla da büyük bir ilgiyle izlendi, reytinglerin zirvesinde yer aldı. 

Kadrosuna yeni sezonda birkaç isim katan ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' dizisine bir oyuncu daha dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalan Dünya dizisindeki Açılay karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nihal Yalçın diziye katıldı. 

Ünlü oyuncu, Nil Sude Albayrak'ın hayat verdiği Seren karakterinin annesi olarak dizide olacak. Nihal Yalçın, "Nesrin Köksal" karakterine hayat verecek. 

Öte yandan diziye dahil olacağı öğrenilen oyuncu Nizam Namidar'ın rolünde değişiklik yaşandı. 

Namidar, Seren'in babası Nesrin’in eski eşi "Rıza Tekin" olarak hikayede yer alacak. 

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa