Kanalizasyon borusu patladı, yayaların üzerine dışkı fışkırdı...

Çin'in Nanning şehrinde bir kanalizasyon borusunun patladığı ve insanların üzerine dışkı yağdığı görüldü. İşte o anlar...

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 10:41
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 11:50
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Çin'in Nanning kentinde otoyol yakınında yaşanan bir kanalizasyon borusu patlaması, çevrede bulunan yayaları ve araçları olumsuz etkiledi. Olay, büyük bir kanalizasyon borusunun patlaması neticesinde meydana geldi. O esnada yoldan geçen yayaların ve araçların, patlayan lağım sularının etkisiyle ıslandıkları görüldü.

Olay yerinde kaydedilen görüntülerde, patlamanın etkisiyle dışkının yaklaşık 10 metre yüksekliğe kadar fırladığı ve yakında bulunan bir ekskavatörü devirdiği görüldü.

Yolda yürüyen insanların patlama sırasında tepeden tırnağa lağım sularına maruz kaldığı dikkat çekerken, olayda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı açıklandı. Diğer yandan ise yerel yetkililer, patlamanın birçok araca maddi zarar verdiğini belirtti.

Basınç testleri sırasında meydana geldi

Olayın, kanalizasyon borularının döşenmesi esnasında yapılan basınç testleri sırasında meydana geldiği bildirildi. Bu test sırasında boruların basınca dayanamayarak patladığı ve çevrede büyük bir kirliliğe yol açtığı ifade edildi.

Patlamanın ardından yerel yetkililer, olay yerine geniş çaplı temizlik ekiplerini sevk etti. Temizlik çalışmaları hızla başlatılırken, bölgedeki zarar gören araçların sahipleriyle irtibata geçildi. Olayın ardından Nanning kentinde yetkililer, benzer kazaların tekrarlanmaması için gerekli önlemleri almak üzere çalışmalar başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa