Erden Timur'dan gözaltı iddialarına yanıt

Galatasaray'ın eski yönetici Erden Timur'un, ABD'de soruşturma kapsamında gözaltına alındığı iddialarına dair açıklama yaptı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 11:08
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 11:21
Erden Timur'dan gözaltı iddialarına yanıt
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve iş insanı Erden Timur, ABD'de gözaltına alındığı yönündeki iddialara yaptığı açıklamayla yanıt verdi. 

İddiaları yalanladı

Timur, sosyal medyada ve bazı haber kaynaklarında yer alan FBI tarafından gözaltına alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Erden Timur, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçını izlerken bu tür haberlerin düştüğünü fark ettiğini ve bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi. 

Amerika'ya NEF Filarmoni Orkestrası ile ilgili bir etkinlik için gittiğini ve havaalanında polislerle sadece kısa bir görüşme yaptıklarını ifade etti. 

Görüşmede polislerin kendisine New York Belediye Başkanı Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığını sorduklarını belirten Timur, gözaltına alınmadığını ve herhangi bir hukuki problemle karşı karşıya olmadığını vurguladı.

Cuma günü dönüyorum

Timur, konuyla ilgili olarak haberlerin abartıldığını ve cuma günü İstanbul'a döneceğini belirtti. Gözaltı iddialarını kesin bir dille yalanlayan Timur, Amerika'da herhangi bir problem yaşamadığını ve uzun yıllardır ABD'de iş yaptığını söyledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa