25 yıllık mesleğine alerjisi çıktı

Ordu'da 25 yıldır çiçekçilik yapan şahıs, test sonrası yeşil yapraklı bitkilere alerjisinin olduğunu öğrendi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 11:24
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 11:58
25 yıllık mesleğine alerjisi çıktı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Ordu'da 25 yıldır çiçekçilik yapan Mevlüt Kuvan, yıllar sonra yeşil yapraklı bitkilere alerjisi olduğunu öğrenerek büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

Koronavirüs salgını sürecinde tedavi gören Mevlüt  Kuvan, domuz gribine yakalandıktan sonra yeniden sağlık problemleri yaşayınca doktor tavsiyesi üzerine test yaptırdı. 

Yeşil yapraklı bitkilere alerjisi çıktı

Yapılan testler, Kuvan'ın yeşil yapraklı bitkilere alerjisi olduğunu ortaya çıkardı. Aynı sonuca ikinci testte de ulaşılınca, Kuvan 25 yıldır mesleğinin sağlığını bozduğunu fark etti.

Kuvan, baş ağrısı ve uyku problemleri yaşadığını ancak bunların sebebini mesleğiyle ilişkilendirmediğini, alerjiyi öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti. 

Yıllar sonra mesleği bırakıyor

Mesleğini bırakmayı hiç düşünmediğini belirten Kuvan, sağlığını ön planda tutarak meslek değiştirmeyi planladığını söyledi. Bu durumun kendisini psikolojik olarak da zorladığını ve artık çiçeklerle çok fazla vakit geçirmek istemediğini dile getirdi. Kuvan’ın ailesi de bu duruma şaşırmış durumda.

Mevlüt Kuvan, mesleğine duyduğu sevgiyi vurgularken, sağlığı için çiçekçilik mesleğinden uzaklaşmayı ve yeni bir hayata başlamayı düşündüğünü belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa