Hafif ticari araç çekiciye çarpıp takla attı: 2 ölü, 3 yaralı!

Konya Karapınar’da bir hafif ticari araç sürücüsü, önündeki çekiciye çarpınca kontrolü yitirdi ve araç takla attı: 2 ölü, 3 yaralı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 11:40
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 11:44
Hafif ticari araç çekiciye çarpıp takla attı: 2 ölü, 3 yaralı!
DHA
Kaynak DHA

Kazanın meydana geldiği bölge

Konya'nın Karapınar ilçesinde, sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 08.00 civarında Konya-Adana kara yolu üzerinde Yelekli mevkisinde meydana geldi.

Araç önce çekiciye ardından refüje çarptı

42 GV 516 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce önündeki çekiciye çarptı. Çekicinin sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemedi. Ardından araç, refüje çarparak takla attı. Kazanın şiddetiyle araçta bulunan 5 kişiden 2'si olay yerinde hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Karapınar Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

Çekici sürücüsünün yakalanması için çalışmalar sürüyor

Kazayla ilgili polis ekipleri, ölen ve yaralanan kişilerin kimlik tespitini yaparken, kazaya karışan ve olay yerinden kaçan çekicinin sürücüsünü yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa