Motosiklet otomobille çarpıştı: Motosikletteki çift öldü

Hatay’da hızla seyreden motosiklet sürücüsü, aniden önüne çıkan otomobille çarpıştı. Motosikletteki çift hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 11:55
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 12:38
Motosiklet otomobille çarpıştı: Motosikletteki çift öldü
DHA
Kaynak DHA

İskenderun-Antakya kara yolunda kaza

Hatay'ın Belen ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada, Suriye uyruklu Mursel Elhatip (37) ve eşi Serap Elhatip (35) hayatını kaybetti. Kaza, İskenderun-Antakya kara yolunda, Mursel Elhatip'in kullandığı 31 MC 5031 plakalı motosiklet ile M.Y. yönetimindeki 31 EZ 111 plakalı otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Çift yola savruldu

Çarpışmanın şiddetiyle motosikletin sürücüsü Mursel Elhatip ve yanında bulunan eşi Serap Elhatip yola savruldu. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, çiftin kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazanın ardından yol trafiğe kapandı

Kaza nedeniyle İskenderun-Antakya kara yolunda trafik bir süre durdu. Yolun kapanması sonucu bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza anı ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Soruşturma başlatıldı

Kazanın ardından Elhatip çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.Y. gözaltına alınarak kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa