Samsung, yapay zeka destekli yeni tablet modellerini tanıttı

Samsung Electronics tarafından tanıtılan yapay zeka destekli yeni tablet modelleri, teknoloji meraklılarının dikkatini çekti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 12:30
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 15:13
Samsung, yapay zeka destekli yeni tablet modellerini tanıttı
AA
Kaynak AA

Samsung Electronics, yeniden teknoloji meraklılarının dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu şirket, Galaxy serisine yapay zeka destekli yeni tablet modelleri Galaxy Tab S10 Ultra ve Galaxy Tab S10+'ı ekledi. 

Şirketin açıklamasına göre; bu modeller, özellikle yapay zeka özellikleri için optimize edilmiş olup klavyeli mousepadli kılıf, S Pen ve sesli asistanlar aracılığıyla kolay erişim sunuyor. 

Önceki seri ile kıyaslandığında daha güçlü bir işlemci ile donatıldığı fark edilen Galaxy Tab S10 serisi, kullanıcılara hem daha akıcı hem de daha rahat bir yapay zeka deneyimi sağlıyor.

Yapay zeka özelliklerine hızla erişim sağlanabiliyor

Yeni serinin 14,6 inç ve 12,4 inç boyutlarındaki Dynamic AMOLED 2X ekranları dikkat çekiyor. Üstelik kutu içeriğinde yer alan S Pen, kullanıcıların üretkenliklerini artırmalarına yardımcı oluyor. 

Tabletlerde geliştirilmiş işlem gücü, yapay zeka asistanını özelleştirme imkanı tanırken Galaxy AI tuşu ile yapay zeka özelliklerine hızla erişim sağlanabiliyor. Bu özellikler, yazılı komutlarla daha hızlı ve verimli bir şekilde çalışıyor.

Galaxy Tab S10 serisi, not alma ve çizim yapma gibi işlevleri optimize eden çeşitli asistan özellikleri de sunuyor. Bunun yanında SmartThings ekosistemine entegre edilen "3 Boyutlu Harita Görünümü" ile kullanıcılar, evlerindeki bağlı cihazları yapay zeka yardımıyla yönetebiliyor. Ayrıca, Samsung Knox sistemi ile cihazların güvenliği, veri gizliliği ve kontrolü sağlanıyor.

Tek şarjla daha uzun süre kullanım imkanı

Samsung'un sürdürülebilirliğe verdiği önemi vurgulayan yenilikçi malzemelerle üretilen Galaxy Tab S10 Ultra, önceki model Galaxy Tab S9 Ultra'ya göre CPU performansında yüzde 18, GPU performansında yüzde 28, NPU performansında ise yüzde 14 artış sağlıyor. Uzun pil ömrü ve süper hızlı şarj özellikleriyle dikkat çeken bu tabletler, daha kısa sürede şarj olup tek şarjla daha uzun süre kullanım sunuyor.

Samsung Electronics Galaxy Ekosistem Ürünleri Birim Başkanı MC Lee; Galaxy Tab S10 serisinin, kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilen yapay zeka özellikleriyle öne çıktığını belirtti. Lee, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa