Eski kız arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrendi, kurşun yağdırdı!

İstanbul ili Fatih ilçesinde bir adam, eski kız arkadaşının yeni bir sevgili ile birlikte olduğunu öğrenince deliye dönüp ikisine de kurşun yağdırdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 12:58
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 13:06
Eski kız arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrendi, kurşun yağdırdı!
DHA
Kaynak DHA

Eski sevgilisini ve yeni sevgilisini takip eden kişi silahla saldırdı

İstanbul Fatih’te, eski kız arkadaşının yeni bir sevgilisi olduğunu öğrenen bir kişi, öfkeyle onları takip etti. Olay sırasında yanında bulundurduğu silahla saldırıya geçen şüpheli, eski sevgilisi ve yanındaki kişiyi hedef aldı. Saldırı anları çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Saldırı Halit Efendi Sokak’ta gerçekleşti

Olay, saat 18.15 sıralarında Fatih’in İskenderpaşa Mahallesi Halit Efendi Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, eski sevgilisinin yeni bir ilişkiye başladığını öğrenen şüpheli, bu duruma sinirlenerek onları takibe başladı. Akşam saatlerinde aracın içinde gördüğü eski sevgilisi ve yanındaki kişiyle yüzleşen saldırgan, yanında getirdiği silahla ateş açtı. Saldırı sırasında eski kız arkadaş bacağından yaralanırken, araç çok sayıda kurşunla delik deşik oldu.

Sokak ortasında silah doğrultma anı kameralara yansıdı

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin saldırıyı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Eski kız arkadaşının şüpheliyi takip etmeye çalıştığı anlarda, saldırgan bir ara geri dönerek ona tekrar silah doğrulttu. Bu esnada kamera açısından çıkan şüpheli, bir kez daha ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri soruşturma başlattı

Olayın ardından polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının sebebi ve şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Yaralı eski sevgili, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili daha fazla detayın, güvenlik kamerası kayıtları incelendikten sonra netleşmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa