Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı!

Show TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren ve seyircisini ekrana kilitleyen yeni dizisi Siyah Kalp'in dördüncü bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 13:38
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 14:01
Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Kadrosunda Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp, izleyiciden yoğun ilgi gördü.

İlk iki bölümüyle adından söz ettiren ve reyting rekorları kıran Siyah Kalp dizisi milyonları ekrana kilitledi.

Sürükleyicisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve beğeni toplayan dizi, perşembe akşamı 4. bölümüyle ekrana gelecek. 

Sevilen diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Nuh ve Melek'in Sumru’ya 30 yıllık acının hesabını sormaya başladığı görülüyor. Sumru çocuklarını aslında hiç terk etmek istemediğini söyleyerek herkesi şaşırtıyor. Bir önceki bölümün sonunda Harika’nın yaptığı sürprizin ne olduğu hâlâ büyük bir merak konusu. Öte yandan, tüm Kapadokya halkı, Cihan ve Sevilay arasındaki ilişkiyi konuşuyor. Cihan’ın Melek’e yönelttiği "Beni beklemeni istiyorum" teklifi ise heyecanı artırıyor. Melek’in bu beklenmedik çıkışa nasıl bir yanıt vereceği izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Son olarak, Nihayet’in Sumru’ya söylediği sözler kafalarda soru işareti bırakıyor. Nihayet’in Samet ve Hikmet’in planından haberdar olup olmadığı konusu, izleyicilerin aklında yeni sorulara yol açıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

4. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=5XOjcaBq3CU

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa