AK Parti'den Mansur Yavaş'a 'okul temizliği' tepkisi!

AK Partili Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediyesinin okullar için başlattığı temizlik desteği üzerinden Mansur Yavaş'a eleştirilerde bulundu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 14:07
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 15:03
AK Parti'den Mansur Yavaş'a 'okul temizliği' tepkisi!
Ecem Çetin Muhabir

Öğrencilere birçok konuda destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) son olarak “Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek” sloganıyla yeni bir uygulama başlattı. Buna göre; Başkentteki ilkokul, ortaokul ve liselere temizlik desteği sağlanıyor. 

Hem temizlik malzemesi desteği hem de temizlik hizmeti verilen proje ile öğrencilerin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi amaçlanıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a temizlik desteği konusunda eleştirilerde bulundu. 

Yalçın, Ankara halkı en temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum olduğunu iddia ederek, Yavaş'ın okullara gönderdiği 2 bidon deterjanın reklamını yapmasının akıl alır gibi olmadığını ifade etti. 

Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediyesinin projeyi ülke siyasetinde gündem olabilmek adına yaptığını söyledi. 

Yalçın, ilçe belediyelerinin neredeyse tamamının okullara aynı yardımlar yaptığını ancak bunu siyasi ranta dönüştürmeye kalmadığını belirtti. 

"Ülke siyasetinde gündem olabilmek adına böyle bir şey yaptılar"

AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, şunları söyledi;

"Sayın Yavaş, siz kendi işlerinizi yapın" diyen Nihat Yalçın, rekreasyon alanlarının rezil durumda olduğunu ifade ederek, "Canınız temizlik yapmak istiyorsa, rekreasyon alanlarını temizleyin." dedi.

Yalçın, şunları söyledi; 

 

Ankaralıların Türkiye'nin en pahalı ulaşımını, suyunu kullandığını söyleyen Nihat Yalçın, "Vaktinizi algı faaliyetlerine değil bu problemleri çözmeye ayırın. Önce bu problemleri giderin ondan sonra Cumhurbaşkanı adayı olursunuz." dedi. 

"Algıyı bırak belediyenin esas faaliyetlerine dön, işine dön"

Nihat Yalçın, şu ifadeleri kullandı; 

Belediye başkanlarının siyaset yapmaması hizmet üretmesi gerektiğini ifade eden AK Partili Yalçın, Ankaralıların Mansur Yavaş'tan hizmet beklediğini söyledi. 

"Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı sevdasının peşinden koşmaktadır"

"Bir an önce artık belediye başkanlığını hatırlamalı ve belediye başkanlığına dönmelidir" diyen Yalçın, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa