44 yıl hapisle aranan 18 yaşındaki firari kimlik kontrolünde yakalandı

44 yıl hapisle aranan ve henüz 18 yaşında olan firari gencin kimlik kontrolü sırasında yakalandığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 14:34
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 14:53
44 yıl hapisle aranan 18 yaşındaki firari kimlik kontrolünde yakalandı
DHA
Kaynak DHA

İzmir'de henüz 18 yaşında olan suç makinesi yakalandı. İzmir'in Konak ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 44 yıl 9 ay hapis cezası bulunan 18 yaşındaki Ç.U., mahalle bekçileri tarafından gerçekleştirilen kimlik kontrolü sırasında yakalandı. 

Olay, ilçenin Süvari Mahallesi'nde devriye gezen çarşı ve mahalle bekçilerinin şüpheli gördükleri Ç.U.'yu durdurup kimlik kontrolü yapmalarıyla ortaya çıktı.

Hakkında birçok suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı

Kimlik kontrolü sırasında Ç.U.'nun birçok suç kaydının bulunduğu ve hakkında toplam 44 yıl 9 ay hapis cezası olduğu belirlendi. Bunun üzerine Ç.U., gözaltına alınarak olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. Ç.U., polisler tarafından emniyete götürülerek sorgulandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ç.U., adli mercilere sevk edildi ve daha sonra cezaevine gönderildi. Bekçilerin dikkati sayesinde yakalanan Ç.U.'nun uzun süredir aranan bir şahıs olduğu ve çeşitli suçlardan hüküm giydiği öğrenildi.

Böylece bir suç makinesi daha güvenlik güçlerinin düzenli olarak gerçekleştirdiği kimlik kontrolleri sonucunda yakalanmış oldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa