“Aşk Evlilik Boşanma” dizisine yeni isim!

Geçtiğimiz günlerde sete çıkan “Aşk Evlilik Boşanma” dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Yeliz Kuvancı, “Eslem” karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 14:39
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 14:53
“Aşk Evlilik Boşanma” dizisine yeni isim!
Ecem Çetin Muhabir

Güner, Naz ve Gaye isimli 3 kadının hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan “Aşk Evlilik Boşanma” dizisi merakla bekleniyor. 

Bennu Yıldırımlar, Melisa Şenolsun, Müjde Uzman'ın kadrosunda bir araya geldiği “Love (ft. Marriage and Divorce)” dizisinden uyarlanan Aşk Evlilik Boşanma NOW TV'de ekrana gelecek. 

Çekimleri geçtiğimiz salı günü başlayan diziye yeni bir isim dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Yeliz Kuvancı, diziye katıldı.

Yeliz Kuvancı, Aşk Evlilik Boşanma dizisinde “Eslem” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. 

Dizide, Bennu Yıldırımlar, "Güner" karakterini, Melisa Şenolsun "Naz" karakterini, Müjde Uzman ise "Gaye" karakterini canlandıracak. 

Dizinin yapımını Karga Seven Pictures üstelenecek. Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizisi Rahşan Çiğdem İnan kaleme alacak.

Yeliz Kuvancı kimdir?

Yeliz Kuvancı 3 Nisan 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Kuvancı, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı İnci Öğretmen karakteriyle oyunculuk kariyerine adım attı. Bu rol ile hafızalara kazınan oyuncu, birçok projede rol aldı. Yeliz KuvancıKocamın Ailesi,  Sadakatsiz, Hangimiz Sevmedik, Organizasyon Bizim İşimiz,  Düğün Dernek gibi projelerde rol aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa