Eski İtalyan futbolcu Capone ölü bulundu

Eski İtalyan futbolcu Andrea Capone'nin cansız bedeni, bir otel odasında bulundu. Capone'nin ölüm sebebi merak konusu oldu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 15:18
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 15:44
Eski İtalyan futbolcu Capone ölü bulundu
Hakan Öksüz Editör

İtalya futbolunun tanınmış isimlerinden Andrea Capone, 43 yaşında yaşamını yitirdi. 

Eski futbolcunun cansız bedeni, İtalya'nın Cagliari şehrinde yer alan beş yıldızlı bir otelin odasında bulundu. Olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi.

Kaza şüphesi üzerinde duruluyor

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, Capone'nin ölüm sebebi ilk incelemelerde kazara düşme sonucunda oluşan kafa travması olarak değerlendiriliyor. Kesin ölüm nedeni ise yapılacak detaylı otopsi sonrası netleşecek.

Cagliari'den duygusal açıklama

Capone'nin uzun yıllar formasını giydiği Cagliari kulübü de acı haberin ardından bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Her zaman profesyonelliği, adanmışlığı ve tutkusuyla tanınan bir isimdi" ifadeleri kullanıldı.

Cagliari'nin unutulmaz oyuncularından biri

Capone, Cagliari'de Gianfranco Zola'nın ünlü 10 numaralı formasını giymiş ve takımın unutulmaz oyuncuları arasında yer almıştı. 

Cagliari altyapısından yetişen yetenekli futbolcu, 2000-2007 yılları arasında Serie A kulübü için 123 maçta forma giyerek 12 gol atıp 7 asist yaptı. 

Kariyerinin son döneminde İtalya'daki birkaç küçük kulüpte oynayan Capone, 2010 yılında profesyonel futbolculuk kariyerine nokta koymuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa