Olayın adresi: Polatlı! Halı çırpma yüzünden komşusunu öldürdü

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Hasan Kamış, halı çırpma nedeniyle tartıştıkları komşuları Hazal ve Vedat Gencer'i bıçakladı. Hazal Gencer, yaşamını yitirdi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 15:31
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 15:53
Olayın adresi: Polatlı! Halı çırpma yüzünden komşusunu öldürdü
Ecem Çetin Muhabir

Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde meydana geldi. Kızılcık Sokak’ta bina içerisinde komşular arasındaki kavga kanla sonuçlandı. 

Edinilen bilgilere göre; Alt katta oturan Hazal Gencer ile üst kattaki Meryem Kamış arasında halı çırpma nedeniyle tartışma çıktı. 

İki kadın arasında çıkan tartışma, çevredeki komşuların araya girmesiyle sona erdi.

Ancak ertesi sabah Meryem Kamış’ın eşi Hasan Kamış eve gelince olaylar yeniden alevlendi. Eşinin yaşadığı tartışmadan haberdar olan Hasan Kamış, yanına bir bıçak alarak Hazal Gencer ve eşi Vedat Gencer’in kapısına gitti. 

Komşular arasındaki tartışma yine alevlendi. Kavgaya dönüşen halı tartışmasına kan aktı. Hasan Kamış, Hazal ve Vedat Gencer çiftini bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

2 çocuk annesi kadın yaşamını yitirdi 

İki çocuk annesi Hazal Gencer aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybederken, eşi Vedat Gencer bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Polatlı İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Olayın ardından polise teslim olan Hasan Kamış, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Meryem Kamış ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hasan Kamış, ifadesinde Vedat Gencer ile tartıştığını, Hazal Gencer’i öldürme niyetinin olmadığını ve Gencer’in araya girmesi sonucu bıçakladığını iddia etti. Hazal Gencer’in ölümünü polise teslim olduktan sonra öğrendiğini öne sürdü.

Hayatını kaybeden Hazal Gencer, Polatlı Yenimahalle Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Polatlı Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye ailesi ve yakınları gözyaşları içinde katıldı. Olayda ağır yaralanan Vedat Gencer’in ise Polatlı İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürerken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa