AK Parti'de soruşturma istifası

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Zenbilci, istifa açıklamasını sosyal medya hesabından duyurdu.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 15:34
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 15:52
AK Parti'de soruşturma istifası
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının bir soruşturmada geçmesi üzerine partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Zenbilci, yaptığı açıklamada, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçtiğini öğrenmekten büyük üzüntü duyduğunu ifade etti ve bu durumu asla tasvip etmediğini belirtti.

Soruşturmanın etkin bir şekilde yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentisi olduğunu söyleyen Zenbilci, partisinin ve dava arkadaşlarının zarar görmemesi adına AK Parti'den istifa ettiğini vurguladı. 

Ahmet Zenbilci kimdir?

Ahmet Zenbilci, 27. ve 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti'den Adana milletvekili olarak görev yaptı. Eğitimini Adana İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı, Çukurova Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Zenbilci, daha önce Sarıçam ve Sofulu belediye başkanlığı yapmış olup, evli ve beş çocuk babasıdır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa