Bahar dizisinin yayınlanacak 18. bölümünden ön izleme!

Salı akşamı 18. bölümüyle ekrana gelecek olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın dizisinden ön izleme sahnesi yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 15:54
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 16:16
Bahar dizisinin yayınlanacak 18. bölümünden ön izleme!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin fenomen ve dikkat çeken yapımlarından birisi olan 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın yeni sezonuyla dikkatleri üzerine çekti.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Büşra Pekin gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, yarın akşam 18. bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümü izleyiciler ve hayranlar tarafından büyük bir merakla beklenen Bahar dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Kalbinin sesini dinleyerek Evren’e açılan Bahar’ın iç dünyasını keşfettiğimiz ön izleme sahnesi, hem anlatım dili hem de derinliğiyle dikkat çekiyor. Sahne, izleyicileri Bahar’ın bilinçaltına ve iç sesine doğru bir yolculuğa çıkarırken, onun yaşadığı zorlu ve karmaşık içsel süreci etkileyici bir şekilde gözler önüne seriyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” adlı dizi her Salı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? 18. Bölüm 1. Ön İzlemesi;

https://www.youtube.com/watch?v=1ZPDug3-3LY

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa