Karadut dizisi ikinci bölümüyle ekrana gelecek!

Geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başlayan, ilk bölümüyle dikkat çeken Karadut dizisi bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 17:13
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 17:28
Karadut dizisi ikinci bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Başrolünde İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı, ATV'nin yeni dizisi Karadut, geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı.

Zuhal Erdem'in hayatını ekrana taşıyan, sezonun iddialı yapımlarından biri olmayı amaçlayan dizi, bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

2. bölümde neler yaşanacak?

Zuhal, en zor anında yanında olamadığı Begüm'e karşı hissettiği suçlulukla sarsılıyor. Babası Çetin'in yönelttiği ağır suçlamalar, onun mutluluğu hak etmediğine inanmasına yol açıyor ve bu yüzden aşkı bir kez daha geri çeviriyor. Bu süreçte, Aslı'nın düğün günü nihayet gelip çatar. Ancak beklenmedik bir haber, düğünün seyrini tamamen değiştirir. Erdem kardeşlere ise sürpriz bir şekilde yardım eli uzanır. Tayfun, Zuhal'in dengesiz davranışları karşısında mesafeli durmaya çalışsa da, ikilinin sürekli yan yana gelmesi kardeşlerin gözünden kaçmaz. Zuhal'in iç dünyasından bihaber olan Çetin ise, zamanla kızları tarafından birer birer sınanmaya başlar.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa