Fatih'te dövüp bayılttıkları arkadaşlarına elektrik verince öldürdüler

İstanbul Fatih'te döverek bayılttıkları Yaşar Karakaş'ı ayıltmak için vücuduna elektrik veren 4 kişi, arkadaşlarının ölümüne yol açtı.

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 18:28
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 19:24
Fatih'te dövüp bayılttıkları arkadaşlarına elektrik verince öldürdüler
BY
Barış Yılmaz Muhabir

Atkali Mahallesi'nde yaşanan bu kadar da olmaz dedirtti.

Yaşar Karakaş ile Ramazan K.(28), Eda T., Cebrail K.(29), ve İsmail K.( 26) 5 katlı binanın bodrum katında bir araya geldi. 

İddiaya gmre alacak-verecek meselesinden aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Üst üste darbeler alan Yaşar Karakaş evde bayıldı. Karakaş'ı ayıltmak isteyen arkadaşları önce vücduna su döktü. Ayılmayınca bu kez elektrik verdiler. 

Ancak, Karakaş bir türlü kendisine gelemedi. Yaşar Karakaş'ın ayılmadığını gören arkadaşları 112 Acil çağr Merkezi'nden destek talep etti. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yaşar Karakaş'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis ekipleri, evdeki biri kadın 4 kişiyi gözaltına aldı. Olay yeri ekipleri ölümün gerçekleştiği evde inceleme yaptı. Daha sonra Karakaş'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Buradaki otopsi sonucu Karakaş'ın kesin ölüm sebebi belirlenecek.

Polis araştırmasında evdekilerin tamamının suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Ramazan K.'nın 10, Cebrail K.'nın 4 adet, İsmail K.'nın ise 11 adet suçtan kaydı bulundu.

Gözaltındaki şüpheliler emniyetteki işlemleri tamamdınca adliyeye sevk edilecek.




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa