Zonguldak ve Bartın'a yarın eğitime 1 gün süreyle ara verildi

Zonguldak ve Bartın Valiliklerinden yapılan açıklama ile olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 günlük ara verildiği duyuruldu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 22:09
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 22:14
Zonguldak ve Bartın'a yarın eğitime 1 gün süreyle ara verildi
EK
Esra Koçak Editör

Zonguldak ve Bartın Valilikleri, sosyal medya platformu X üzerinden yaptıkları açıklamalarla, olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Her iki ilde de yoğun yağışların ve kötü hava koşullarının etkili olacağına dair meteorolojik tahminler üzerine bu karar alındı.

Zonguldak Valiliği'nden açıklama

Zonguldak Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile kurslarda 1 Ekim 2024 Salı günü eğitim-öğretime bir gün ara verilmiştir" ifadelerini kullandı. Valilik, bu kararın tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarını kapsadığını belirtti.

Bartın Valiliği'nden duyuru

Bartın Valiliği de benzer bir açıklama yaparak, 1 Ekim 2024 Salı günü il genelindeki tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Valilik ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de bir gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

Her iki ilde de alınan bu karar, hava koşullarının öğrenciler ve çalışanlar üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla alındı. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi durumunda yeni bilgilendirmeler yapılacağı belirtiliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa