Netanyahu İranlıları video mesajı ile tehdit etti

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran halkını video mesajla tehdit etti: "Rejiminiz sizi uçuruma yaklaştırıyor. Ortadoğu'da İsrail'in ulaşamayacağı yer yoktur."

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 22:30
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 22:49
Netanyahu İranlıları video mesajı ile tehdit etti
AA
Kaynak AA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran halkına yönelik bir video mesaj yayımlayarak önemli açıklamalarda bulundu. Netanyahu, İran rejimini eleştirirken, İran halkına hitap etti ve İsrail’in İran halkıyla dayanışma içinde olduğunu savundu.

"Rejiminiz sizi uçuruma sürüklüyor"

Netanyahu, video mesajında İran halkına seslenerek, “Bu tarihi anda size aracısız olarak doğrudan hitap etmek istiyorum. Ey asil Fars halkı, rejiminiz sizi her geçen an uçuruma daha da yaklaştırıyor” ifadelerini kullandı. İsrail Başbakanı, İran yönetiminin halkını felakete sürüklediğini belirterek, rejime karşı eleştirilerini dile getirdi.

"İran özgür olacak"

Netanyahu, İran’ın bir gün özgürlüğüne kavuşacağına inandığını ve o anın beklenenden çok daha erken gerçekleşeceğini söyledi. “İran nihayet özgür olduğunda, Yahudi ve Pers halkları barış içinde olacak. İsrail ve İran arasında barış sağlanacak” diyen Netanyahu, İran’daki rejimin sona erdiği gün, rejimin küresel terör ağının da çökeceğini öne sürdü.

"Ortadoğu'da ulaşamayacağımız yer yok"

Netanyahu, İsrail’in güvenliğini koruma noktasında kararlı olduğunu vurgulayarak, “Ortadoğu’da İsrail’in ulaşamayacağı yer yoktur. Halkımızı ve ülkemizi korumak için gitmeyeceğimiz yer yoktur” diyerek İran’a yönelik açık bir tehditte bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa