Beşiktaş deplasmanda Kayserispor’u 3-0 yendi

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, ilk yarısı golsüz biten maçta Kayserispor'u 3-0 yenerek lider Galatasaray ile puan farkını 3'e indirdi.

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
30 Eylül 2024 22:31
GÜNCELLEME
30 Eylül 2024 22:52
Beşiktaş deplasmanda Kayserispor’u 3-0 yendi
BY
Barış Yılmaz Muhabir

Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasının kapanış maçında Kayserispor Beşiktaş’ı konuk etti.

Kayserispor karşılaşmaya Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Carole, Kartal, Bourabia, Boa Morte, Cardoso, Mane, Nazon ilk 11'i ile başlarken Beşiktaş sahaya Mert, Rashica, Paulista, Uduokhai, Emirhan, Ndour, GEdson, Joao Mario, Rafa, Muçi, Immobile 11'i ile çıktı.

RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynan maçın ilk yarısında zorlanan Beşiktaş, ikinci yarıda İtalyan golcüsüyle farka gitti.

Gedson Fernandes’in 56. Dakikada gol perdesini açtığı maçta, 78 ve 90+1’de Ciro Immobile 2 gol atarken llasını gösterdi. Kayserispor’un 84. dakikada kazandığı penaltı VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

Beşiktaş’ın ilk golüne imza koyan Gedson Fernandez, 65’te sakatlanınca yerine Jean Onana oyuna dahil oldu.

Ligde yenilgi yüzü görmeyen siyah beyazlılar üst üste ikinci kez kazandı. Galibiyet sayısını 5’e çıkaran Beşiktaş, puanını 16’ya yükseltti ve Galatasaray’ı takibe devam etti. Siyah beyazlılar bir maç eksiğine rağmen ikinci sıradaki Fenerbahçe’yi yakaladı.

Kayserispor ise 3 puanda kaldı. 3 kez berabere kalan 3 kez de yenilen Kayserispor, henüz 3 puanla tanışamadı.

Haftaya Beşiktaş bu kez Gaziantep deplasmanına giderken Kayserispor ise güçlü Başakşehir karşısında puan ya da puanlar arayacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa