İstanbul'da aşırı hız kazaları da beraberinde getirdi

İstanbul'da gece saatlerinde aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazalarda 2 kişi yaralandı. İşte kazalara dair detaylar ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 04:22
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 04:22
İstanbul'da aşırı hız kazaları da beraberinde getirdi
DHA
Kaynak DHA

İstanbul'da gece saatlerinde aşırı hız nedeniyle meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Bağcılar'da TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan bir araç, yol kenarındaki ağaçları devirdikten sonra yan yola uçtu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Başakşehir'de ise aşırı hızla karşı şeride geçen bir otomobil otobüs durağına çarptı. Araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve hastaneye sevk edildi.

Ağaçları Devirip Yan Yola Uçtu

İlk kaza, saat 23.45 sıralarında Bağcılar, TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Berkay Melik Murti yönetimindeki 34 DGM 737 plakalı otomobil, Bağcılar ayrımında hızla seyrederken kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Araç, ağaçları devirip yan yola savruldu. Yaralı sürücüye, olay yerinden geçen diğer sürücüler ve polis ekipleri yardım etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Murti, hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Otomobil Otobüs Durağına Çarptı, Sürücü Araçta Sıkıştı

Başakşehir, Altınşehir'de saat 23.45 civarında bir başka kaza meydana geldi. Aşırı hızla karşı şeride geçen otomobil, yol kenarındaki otobüs durağına çarptı. Kazanın etkisiyle araç sürücüsü direksiyon kabininde sıkıştı. Vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü çıkartmak için çalışmalara başladı. Kurtarılan yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye sevk edildi.

Her iki kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa