Kontrolden çıkan araç okul kapısını kırıp içeri daldı...

İzmir'de meydana gelen kazada bir otomobil kontrolden çıkarak bir okulun demir kapısını kırıp içeri daldı. Kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 06:30
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 06:30
Kontrolden çıkan araç okul kapısını kırıp içeri daldı...
DHA
Kaynak DHA

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, bir okulun bahçe kapısını kırarak içeri giren araç 1 çocuk ile 2 veliyi yaraladı.

Kazanın Detayları

Olay, saat 17.00 sıralarında Çatalkaya Mahallesi Tuna Caddesi'ndeki özel bir okulun önünde yaşandı. S.Ç.A. (43) yönetimindeki plakası açıklanmayan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu okulun bahçe kapısını kırarak okulun bahçesine girdi. Bu sırada okulun önünde bulunan 6 yaşındaki K.A.A. ile veliler H.Y. (41) ve G.G.Ş. (40) yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığını açıkladı.

Okulda Onarım Çalışmaları Başladı

Kaza nedeniyle okulun bahçe kapısı ve bir kısmı hasar gören duvar, okul görevlileri tarafından onarılmaya başlandı. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa