İzmir'de 'laf atma' kavgası güvenlik kamerasında...

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, piknik alanında yaşanan laf atma kavgası güvenlik kamerasına yansıdı... İşte o anlar...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 07:10
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 07:10
İzmir'de 'laf atma' kavgası güvenlik kamerasında...
EM
Erhan Meyveci Editör

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, piknik alanında laf atma nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. S.İ. (41) ile M.B. (44) arasında yaşanan kavga sonucunda, M.B. ağır yaralandı. Olay sonrası kaçan S.İ. ve ona yardım eden H.S. ile G.Ç. yakalandı. S.İ. tutuklanırken, kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın Gelişimi

28 Eylül Cumartesi günü saat 19.15 civarında Fatih Mahallesi'ndeki bir piknik alanında yaşanan olayda, M.B. ile S.İ. arasında laf atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma hızla kavgaya dönüşürken, S.İ. yanındaki bıçakla M.B.'ye saldırdı. Çevredekilerin kavgayı ayırma çabalarına rağmen, S.İ. saldırgan tutumunu sürdürerek vatandaşlara da saldırdı. Sol göğsünden iki bıçak darbesiyle yaralanan M.B., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.

Zanlıların Yakalanması

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma sonucunda, S.İ. ve ona kaçarken yardım eden H.S. ile G.Ç. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.İ., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, H.S. ve G.Ç. serbest bırakıldı.

Güvenlik Kamerası Olayı Kaydetti

Olayın yaşandığı anlar, bölgedeki bir güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Görüntülerde, S.İ.'nin kamyonetinden inen M.B.'ye bıçakla saldırdığı ve kavga sırasında ayırmaya çalışan vatandaşlara da şiddet uyguladığı anlaşıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa