Beşiktaş'tan maçın ardından hakem tepkisi!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Kayserispor maçının ardından hakem kararlarına tepki gösterdi.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 07:30
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 07:30
Beşiktaş'tan maçın ardından hakem tepkisi!
EM
Erhan Meyveci Editör

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, galibiyetten dolayı taraftara teşekkür ederek, "Beşiktaş taraftarına, Ümraniye’den itibaren takımlarını yalnız bırakmadıkları için minnettarız. Bugün de tribünleri doldurdular. Ayrıca bu organizasyonları düzenleyen Mete ağabeyimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hakem Kararlarına Eleştiri

Yücel, futbolcular ve teknik ekibi övgüyle anarken, hakem kararlarını da eleştirdi. Yücel, iki net penaltılarının verilmediğini belirterek, "Biz sadece rakibimizi değil, hakemi de yenmek zorunda değiliz. VAR'ın bu kararları nasıl atlattığını anlamak zor. Maçın gidişatına etki eden hatalar yapıldı" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'a Teşekkür

Kayserispor yönetimine de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Yücel, "İstanbul'da onları aynı şekilde ağırlayacağız" diyerek karşılıklı saygı ve dostluk mesajı verdi.

Kayserispor cephesi de tepkili

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda hakem kararlarına sert eleştirilerde bulundu. Beşiktaş'ı tebrik eden Çamlı, hakem Atilla Karaoğlan'ın performansından memnun olmadığını belirtti. Çamlı, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, hakemi de tebrik ediyorum. Görevini güzel yaptı. Ancak bir daha bu hakemi bizim maçlarımıza verirlerse o zaman daha farklı konuşurum" diyerek tepki gösterdi.

Geçmiş Maçlara Atıf

Çamlı, geçen sezon Galatasaray maçında yaşanan hakem hatasına ve Sivas maçında VAR'ın nizami golü iptal etmesine de atıfta bulunarak, "Bu tür hatalar Türk futbolunu mahvediyor. Atilla Karaoğlan'a amatör ligde bile maç yönettirmem. Federasyon ve MHK, bu hakemlere dikkat etmelidir" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'da Burak Yılmaz İstifa Etti

Öte yandan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz maçın ardından yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa