İki ilde eğitime hava engeli...

Bartın ve Zonguldak'ta olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi... İşte haberin detayları...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 07:50
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 07:50
İki ilde eğitime hava engeli...
EM
Erhan Meyveci Editör

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu kod uyarısı verdiği Bartın'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle valilik tarafından eğitim öğretime bir gün ara verildi. Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ın imzasıyla yapılan açıklamada, 1 Ekim 2024 Salı günü il genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil, eğitime bir gün süreyle ara verileceği duyuruldu.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi. Bu karar, bölgede beklenen şiddetli hava koşullarına karşı alınan tedbirler kapsamında uygulandı.

Zonguldak'ta da eğitime ara verildi

Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 Ekim Pazartesi günü tüm okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildi. AFAD'ın turuncu kod uyarısının ardından Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde beklenen kötü hava şartları nedeniyle resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel kurslarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu imzasıyla yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bir gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi. Bu tedbir, bölgede beklenen ağır hava koşullarına karşı önlem amacıyla alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa