İzmir'de inanılmaz olay: Çay kaşığı ile otomobil çaldı!

İzmir'de çay kaşığını kullanarak bir otomobilin kapısını açıp çaldığı tespit edilen şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 09:35
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 10:28
DHA
Kaynak DHA

İzmir'in Konak ilçesinde, bir otomobili çay kaşığı ile geliştirdiği özel bir aparat yardımıyla açıp çalan şüpheli İ.C., polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve hırsızlık anı kayıt altına alındı.

Olay, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı ekipleri ile Suç Analiz Büro Amirliği ekipleri tarafından alınan bir ihbar üzerine ortaya çıktı. Konak ilçesinde bir otomobilin çalındığı ihbarını alan ekipler, hızla olay yerine intikal ederek detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilen şüphelinin İ.C. olduğu belirlendi.

Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Polis ekipleri, düzenledikleri operasyon sonucunda İ.C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. İ.C.'nin, çay kaşığından yaptığı özel bir aparat ile otomobilin kapısını açarak aracı çaldığı tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan İ.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın dikkat çekici yanı, şüphelinin hırsızlık sırasında kullandığı basit bir mutfak aleti olan çay kaşığı ile profesyonel bir şekilde kapıyı açabilmesiydi. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anının görüntüleri ise polis soruşturmasının kritik bir parçası oldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa