Kızıl Goncalar'da veda eden isim: Hazal Türesan ayrıldı!

NOW TV'nin sevilen projesi Kızıl Goncalar, dün akşam ikinci sezonuyla geri döndü. Sevilen diziden ayrılık haberi geldi. Hazal Türesan ekibe veda etti.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 09:42
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 10:01
Kızıl Goncalar'da veda eden isim: Hazal Türesan ayrıldı!
Ecem Çetin Muhabir

Geçtiğimiz sezon NOW TV ekranlarında fırtınalar estiren, bölümleriyle adından söz ettiren Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

Kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Sitare Akbaş, Şerif Erol, Mert Turak gibi isimlerin bir araya geldiği dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

İlk bölümünden itibaren çok sayıda hayran ve izleyici kitlesi elde eden, sezonun iddialı projeleri arasında yer alan Kızıl Goncalar, dün akşam ikinci sezonuyla geri döndü. 

Yeni sezon ilk bölümüyle de büyük bir ilgiyle izlenen diziden ayrılık haberi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen dizide Beste karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Hazal Türesan ekibe veda etti. 

Hazal Türesan'ın Kızıl Goncalar dizisine dramatik bir şekilde veda edeceği öğrenildi. 

Öte yandan güzel oyuncunun yeni projesi de belli oldu. 

Hazal Türesan, blutv'de izleyici karşısına çıkan ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Magarsus dizisinin kadrosuna katıldı. 

Hazal Türesan kimdir?

Ünlü oyuncu, 20 Temmuz 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, kariyerine 2008 yılında adım attı. Hazal Türesan, 2015 yılına kadar Unutma Beni dizisinde Azra karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ünlü oyuncu, ekranların sevilen projelerinde kamera karşısına geçti. Türesan, Tatlı İntikam, Fazilet Hanım ve Kızları, Ufak Tefek Cinayetler, Mucize Doktor, Baba, Lohusa, İnsanlar İkiye Ayrılır,   Yaşamayanlar, Atiye gibi çok sayıda projede rol aldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa